Forró éjszaka a belvárosban

gal_c92c7e49fc870e31b51d44668b002078Az utóbbi időben rengeteget dolgoztam, nem sok időt tudtam szakítani a barátnőmre, Nikire, aki ezt többször szóvá is tette. Gondoltam kizökkentem magunkat a szürke hétköznapokból, és szervezek magunknak egy különleges estét.

Titokban béreltem egy lakást néhány órára Budán, közel a várhoz. Asztalt foglaltam egy belvárosi sushi bárban, ahol eddig még nem jártunk… és még egy limuzint is intéztem.

Aznap reggel, mielőtt elindultam otthonról, szóltam Nikinek, hogy úgy készüljön, hogy este elugrunk egy barátunkhoz látogatóba, kényelmesen és csinosan öltözzön…

Este 8kor indulásra kész voltunk, amikor megállt a limuzin a házunk előtt, dudált kettőt (ahogy kértem). Niki kinézett az ablakon, majd megjegyezte, hogy a pasas jól eltévesztette a házszámot. Elindultunk kifelé, a sofőr kinyitotta előttünk a kocsiajtót, itt már a páromnak is egyértelmű volt, hogy nem a barátainkhoz megyünk. Az autóban átadtam neki egy szál rózsát és pezsgőztünk, amíg az étterembe értünk. Egy kis sarkot foglaltam magunknak, teljesen elválasztva az étterem többi részétől, olyan volt, mint egy búvóhely, így végig egymásra tudtunk figyelni a vacsora közben. Rendeltem még egy üveg pezsgőt, amit magunkkal is vittünk amikor visszaszálltunk a limóba, addigra már nagyon jó volt a hangulat. A limuzinost kifizettem a citadellánál, onnan már gyalog mentünk tovább a lakásig. Niki egész este csak ámult, de amikor rájött, hogy egy titkos randi – helyszínen, egy bérelt lakásban töltjük az éjszakát, szóhoz sem jutott. Az újépítésű lakás szépen volt berendezve, hangulatos fények és zene fogadott minket. Óriási ágy, színes párnák, már csak néhány mécsest kellett meggyújtanom, hogy elmerülhessünk a sarokkádban. Az éjszakánk különlegesre sikerült, a randi kuckót a párom is nagyon élvezte.