Bartók Kabin

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 55, Magyarország

1200 Ft / 1 óra

06303120379

info@sexfashion.hu

www.pornomozi.hu/bartok-kabinok


Részletek

bartok-kabin-mozi-filmnezes-parban-00
image-1538

Hatalmas és csoda szép kabinok várják a hozzánk betérőket. Kabinjaink alkalmasak akár 2 fő számára is kényelmesen, ha szeretnétek megosztani a filmeket valakivel. Mindig kellemes hőmérséklet fogadja a vendégeket, és légelszívó rendszer működik, hogy ne csak a hőmérséklet hanem a levegő minősége is megfelelő legyen.

Mi az a kabin?

A kabinok egy vagy több személy részére alkalmas helyiségek melyekben a vendég által kiválasztott filmet vetítjük. A rendszer egyszerű, kiválasztásra kerül egy vagy több DVD film, mi a pultban be rakjuk, a kabinban pedig elindul a film. A kabinok zárhatóak a teljes intimitás végett és nincs bennük se kamera, se egyéb rögzítésre alkalmas eszköz, még a DVD filmet se látjuk távolról, a dikszréció fontos számunkra.

Mit lehet tudni még a kabinokról és azok használatáról?

Étel és ital fogyasztás megengedett, ha nincs koszolás és szét locsolás, ti sem szeretnétek ragacsos kabinokban eltölteni az időt.
A kabinokban szemetes található, ezeket kérjük használni.
Rendszeresen vannak takarítva, hogy mindig a lehető legjobb környezet fogadjon benneteket.
Szabadon lehet használni a telefonokat, kamerákat, nincs megkötés, a ti perceitek a ti élvezetetek.
A kabinok használata bárki számára engedélyezett amennyiben elmúlt 18 éves és beszámítható állapotban van. Tehát nem engedünk be kábítószer és durva alkoholos befolyásoltság alatt levő embereket a ti és mások érdekeiben sem.

Értékelés hozzáadása

Jártál itt? Értékeld!

Kérjük várjon...

Értékelések

Tímea: -

Értékelési szempontok:
  • Egyeztetés:
  • Megközelítés:
  • Helyszín:
  • Diszkréció:
  • Ár-érték arány:

2 fő számára korrekt, árhoz képest jó állapotú és hangulatú kis szoba. A tisztasággal nem volt problémánk, de az is igaz, hogy mindig viszünk magunkkal fertőtlenítőt, amikor nyilvános helyen akciózunk. Anélkül nem mernénk még drágább helyeken sem. Különben már csak egy ezres egy óra. Ennyiért szerintem teljesen korrekt, és az eladók is rendesek.