Randi kuckó Szegedi utca

Budapest, XIII. kerület, Szegedi út, Magyarország

5500 Ft / 3 óra

+36-70-514-7217

www.randikucko.eoldal.hu


Részletek

buvohely-randikucko-lakasorara-talalkahely-budapest-randikucko-arpad-hid-3-01
buvohely-randikucko-lakasorara-talalkahely-budapest-randikucko-arpad-hid-3-03 buvohely-randikucko-lakasorara-talalkahely-budapest-randikucko-arpad-hid-3-05 buvohely-randikucko-lakasorara-talalkahely-budapest-randikucko-arpad-hid-3-04 buvohely-randikucko-lakasorara-talalkahely-budapest-randikucko-arpad-hid-3-02

Új építésű, hangulatos kis búvóhely a XIII. kerületben, jó közlekedésnél foglalható. Tiétek lehet pár órára, egy éjszakára, vagy teljes napra. Sarokkád és 20nm terasz vár! PARKOLÓ VAN, csak kérd előre.

Minden további megkezdett óra +1.000 Forint.

Értékelés hozzáadása

Jártál itt? Értékeld!

Kérjük várjon...

Értékelések

János: Diszkréció erősen sérül -

Értékelési szempontok:
  • Egyeztetés:
  • Megközelítés:
  • Helyszín:
  • Diszkréció:
  • Ár-érték arány:

Diszkréció erősen sérül (egy hölgy intézte az egészet az elején és a végén is, látott engem és a később érkező páromat is), nem a megbeszéltek szerint jártak el (a kifizetett 3 óra helyett 2 óra után kidobtak, mert hogy szerinte letelt az időnk, de én másra emlékszem, és számlát is adott a kifizetett összegről). De még csak nyitottságot sem mutatott arra, hogy normálisan megbeszéljük a dolgot, kinek van igaza, rögtön ki akart dobni, bunkó stílusban, mintha nem tudom mekkora katasztrófa történt volna... A végén csak sietett be az egyébként tökéletes rendben hagyott szobába, majd el sem köszönt. A lakás szép, felszerelt (TV, Wifi, Hűtő, fürdőben szappan, tusfürdő stb.), de mit ér az egész, ha a legfontosabb dolgok sérülnek? Akiknek az anonimitiás és a korrekt hozzáállás fontos, annak ezt a helyet nem ajánlom!