Zuglói búvóhely

1147 Budapest, Argentína tér, Magyarország

4000 Ft / 3 óra

zugloibuvohely@gmail.com

www.zugloibuvohely.wix.com/budapesti-buvohely

https://www.facebook.com/zugloibuvohely/info/?tab=page_info


Részletek

zugloi-buvohely-budapest-01 zugloi-buvohely-budapest-02 zugloi-buvohely-budapest-03 zugloi-buvohely-budapest-04

Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt a belvárostól pár percnyire. Szállodánk Zugló gyönyörű kertvárosi részének egyik csendes kis zsákutcájában található.

Igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhetitek egymás társaságát teljes diszkréció mellett.

Budapesten a legkedvezőbb árakon biztosítjuk a kellemes hangulatú szobáinkat.

Mindennap nyitva vagyunk, szobát foglalni csak telefonon tudtok 8-23 óra között.

Értékelés hozzáadása

Jártál itt? Értékeld!

Kérjük várjon...

Értékelések

Sz. Zsanett: -

Értékelési szempontok:
  • Egyeztetés:
  • Megközelítés:
  • Helyszín:
  • Diszkréció:
  • Ár-érték arány:

Nagyon nagyon sokat jártunk ide de sajnos az utóbbi időben rettenetesen romlott a szolgáltatás és ennek fejében még árat is emeltek. Rossz párosítás. A zuhanyzóban a szappantartó letörve sehol se volt. Nomád módon függöny felteve leszakadt ajtó helyén.Rendszeresen törölköző helyett kéztörlő van kirakva vagy nincs is. 10 ezerért még azt mondtam viszek nem dühítem magam hát 12 már tuti ezért nem adok.


Áron: Mi biztosan nem megyünk oda többet, NEM AJÁNLOM! -

Értékelési szempontok:
  • Egyeztetés:
  • Megközelítés:
  • Helyszín:
  • Diszkréció:
  • Ár-érték arány:

Búvóhelyre specializálódott sokszobás motel csendes környéken. A diszkréciót felejtsd el! Érkezéskor lefényképezik a személyi igazolványod! Amikor ezt kifogásoltam, elmagyarázták, hogy csak biztosítékul kell nekik, ha valami kárt okoznánk. A szoba elhasznált, lepukkant állapotban van, kopott, foltos szőnyegpadló, aminek a tisztasága erősen kétséges volt, mezitláb nem mertünk rálépni. Az ágyon lévő matrac kisebb volt a keretnél, a két szélén kilátszott a bútorlap, és éktelenül nyikorgott! Szrönyű volt hallgatni, de még szörnyűbb volt hallani a szomszéd szobában lévők nyikorgását! Az éjjelilámpából hiányzott az izzó, még egy csomag papírzsebkendőt sem találtunk, sem poharat, sem semmit. Az LCD tévé jó nagy volt és működött, de nem tévét nézni mentünk oda. A fürdőszoba rendben volt, eltekintve attól, hogy a WC ülőke a hátadra csukódik... Budapesten a legkedvezőbb árakon biztosítjuk a kellemes hangulatú szobáinkat. Na ebből egyik sem igaz, a szoba siralmas volt és egy éjszakára, este fél 10től tudtak szabad szobát adni, amiért 10e Forintot kértek el. Eddig szépen berendezett lakásokért rágcsálnivalóval, reggeli kávéval, stb. 8e Forintot fizettünk egy éjszakára.