Belvárosi Búvóhely Vaskapu utca

Budapest, Vaskapu utca, Magyarország

5000 Ft / 3 óra

+36-30-253-4098

www.belvarosibuvohely.hu


Részletek

vaskapu-utca-budapest-belvarosi-buvohely-lakas-orakra-lakasorara-talalkahely-randikucko-04
image-464

A búvóhely nagyon jól megközelíthető helyen, a Boráros tér közelében található, a IX. kerület rehabilitációs részén, egy újépítésű házban. Lift, zárt lépcsőház (nincsenek szemtanúk), újszerű lakás, stúdió kialakítás: egy légterű, 35 m2-es lakás felszerelt amerikai konyhával, hatalmas franciaággyal, kádas fürdőszobával. Az ablakok a belső kertre néznek, igény esetén redőnnyel teljesen be tudtok sötétíteni. A lakásban elérhető gyors WiFi internet, kábeltévé, DVD lejátszó. Minden vendéget frissen mosott ágyneművel és törülközőkkel várunk, a fürdőszobában pedig megtaláljátok a szükséges tisztálkodási szereket is.

 

 • Megközelítés autóval:
  • A Soroksári úttal párhuzamos kis utca a Vaskapu utca,  a Rákóczi híd (Lágymányosi híd) és a Petőfi híd között félúton. Legegyszerűbben úgy jutsz el ide, ha a Soroksári útról a Dandár utcába fordulsz be (a Zwack gyár épületénél), az első kereszteződés a Vaskapu utca lesz.
  • Parkolás: parkolóhely mindig van, hétköznap 8-18 óra között fizetős a parkolás (175 Ft / óra).
 • Megközelítés BKV-val (az alábbi megállók esnek legközelebb a búvóhelyhez):
  • 4/6-os villamossal a Boráros tér vagy Mester utca
  • 2-es villamossal a Haller utca
  • 24-es villamossal a Mester utca
  • 3-as (kék) metróval a Klinikák állomás

 

Értékelés hozzáadása

Jártál itt? Értékeld!

Kérjük várjon...

Értékelések

Kata: -

Értékelési szempontok:
 • Egyeztetés:
 • Megközelítés:
 • Helyszín:
 • Diszkréció:
 • Ár-érték arány:

Nekünk nagyon nagy csalódás volt. Fel is hívtam a tulajdonost, szerettem volna jelezni neki ,hogy nem erre számítottunk. A reakció is iszonyatosan undok, felháborító volt. Nem szeretném ezt ecsetelni, emailban szívesen "nyilatkozom" bővebben bárkinek. A képek maximum annyit tükröznek,hogy egy régebbi telefonnal készülhettek. Egy büdös, dohos, "ázott kutya" szagú lakásba léptünk be. A folyosóról beszivárgó cigifüst és a vízzel átmosott, félig száradt, poshadt szag keveredett a lakásban, amit 1,5 óra szellőztetés után sem sikerült frissíteni. Az ágynemű műanyag, mosatlan, büdös. A padló porcicás, a bútorok porosak, erősen kopottak( pl. kb. 20 éves kanapé, aminek az alsó pereme ki is dőlt, ahogy hozzáért a párom cipője) ,szakadtak. A tányérok és a poharak foltosak, rászáradt ételmaradékok vannak rajtuk. A fürdőszoba csakugyan visszataszító, egyáltalán nem alkalmas romantikus fürdőzésre, de még gyors zuhanyzásra is kevéssé.(pláne,hogy nem szívesen törölközne az ember utána) Konnektor pár darab van, nehezen elérhető helyen. Talán etikátlan dolog ,hogy megnéztem, méginkább,hogy leírom, de a mosógépben az öblítő helye tele volt koszos vízzel. (Persze, az is lehet,hogy szappan volt benne feloldva, de nem volt egy gusztusos dolog:) ) Az egész szoba kiábrándító, együtt létre semmiképp, romantikázásra semmiképp, elcsendesülésre is kevéssé ajánlott. Előbb sikerült a kávézóban mélyet beszélgetni, mint ott. Miután hazaértünk, kétszer fürödtünk, kifejezett "fertőzésveszély" érzetet keltett az ott lét. Borzasztó élmény volt! Az úriember 15 perc késéssel érkezett, amit azután jelzett,hogy rácsörögtünk, hogy merre van, de ezt már csak ráadásként írom, mert,ha a hihetetlen stílusa nem kívánta volna, ezt az amúgy rugalmas természetem miatt nem említeném külön. Végül csak annyit,hogy sajnos nincs külön lakásunk, fiatal pár vagyunk. Ez a lehetőség nem feltétlenül "vad kalandokra" használatos. Sajnos nem tudunk sehol könnyen elcsendesedni "lelkileg", ezért használjuk az oldalt. Többször is voltunk már hasonló szobában/szálláson, eddig ilyen visszataszító élményünk nem volt. Elsősorban azoknak szeretnék segíteni, akik hasonlóan kikapcsolódni vágynak. (NE itt tegyék!:) ) Vannak fotók, amiket itt nem tudok megosztani, emailban szívesen küldök, ha valaki felkeres. Ó, a non plus ultra.... nem 5000/3 óra, hanem 6000 Ft, de ezt viszonylag korrekten jelezték az elején. Na, inkább menjetek színházba ebből a pénzből!:)